VLIEGTUIG mh 370 gevonden

Huub Teesing vind het lastig om een uitgesproken mening te hebben omtrent het verongelukte niet toestel van MH 370.

Uiteraard komt dit vanwege het tragische geval dat men nog steeds niet kan zeggen wat er daadwerkelijk is gebeurt en uiteraard om nabestaande niet te willen kwetsen.

Ao1cR3l8qG6B1abTXWjf_Ug7hPx2smmuGPdjSpaN9IUB

Hetgeen Huub Teesing aan de kaak wenst te stellen is het feit dat vliegtuigen vandaag de dag zo enorm geavanceerd zijn maar klaarblijkelijk toch kunnen “verdwijnen”. Het vliegtuig is immers de gehele dag te zien op verscheidene monitors/ app’s en vele andere apparaten. Niet alleen vanaf de aarde gezien, maar ook nog eens door alle satellieten welke in de lucht continue opnames maken van de aarde.

Desondanks lijkt het mogelijk dat een dergelijk groot object ineens niet meer bestaat. Voor veel mensen is dit een enorm fenomeen geweest en geworden waarbij uiteraard de complot theorieën voor het oprapen lagen. Toch moeten mensen zich af gaan vragen welk stukje aarde altijd onontdekt zal blijven. Het mogelijkerwijs neerstorten van het vliegtuig (nu enkele brokstukken zijn gevonden) in zee lijkt dan de meest voorname optie. Dit omdat onze aarde voor ruim 2/3e uit water bestaat en de mens juist dit gedeelte van de aarde het minste kent.

Wat gaat er nu gebeuren nu de eerste resten van het vliegtuig eindelijk is gevonden? Ondanks dat er nog zo weinig antwoorden zijn, lijkt het wel alsof er nog steeds meer vragen bij komen.

Waar vele de correlatie zullen leggen met andere vliegtuigrampen zullen er ook enkele zijn die denken maar MH17 welke is neergeschoten. Het bijkomende euvel is dan wederom de politiek al dan niet op Europees of wereldwijd niveau die er voor moet zorgen dat de onderste steen bovenkomt of de “schuldige” moet worden berecht.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *